AUTOCARES MI-SOL S.L

Viajeros exigentes

LA NOSTRA EMPRESA
Som una empresa de caràcter familiar, situada a Elx (Alacant), dedicada al transport de viatgers des de la dècada dels 40. El nostre coneixement del sector, la qualitat en el servei i el tracte preferencial al client són la seva garantia de viatge.

 

 Estem especialitzats en el sector, tant en viatges a nivell nacional com internacional. Comptem amb personal altament qualificat i els nostres vehicles estan dotats de les més modernes tecnologies, així com de tots els sistemes exigits legalment en seguretat, per aconseguir que vostè viatge amb el màxim confort i confiança.


Ens comprometem a prestar els nostres serveis amb la major qualitat possible, com a mostra d'això, comptem amb quatre certificats de qualitat, cosa que                                                          és possible gràcies al compromís i l'eficiència de tots                                                          els treballadors de la nostra empresa.

Sistema de Gestió de la Qualitat segons la norma UNE-EN ISO 9001, Sistema de Gestió Ambiental segons la norma UNE-EN ISO 14001, Transport Públic de Passatgers segons la norma UNE-EN 13816 i Qualitat Turística en Destinació